Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Penne al ragù di polpo
1h
Penne al sugo di calamari
40min
Fusilli risottati alle seppie
40min
Linguine con scampi al limone
20min
Pasta risottata alle vongole
1h