Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail, à ajuster en fonction des goûts
-
350
g de fèves fraîches, écossées
veya 350 g de fèves surgelées et décongelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine de blé
La garniture
- 150 g de pecorino, râpé
- 50 g de parmesan, râpé
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poitrine de porc, en fines tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Karbonhidrat
- 91.1 g
- Yağ
- 40.8 g
- Lif
- 8.6 g
Alternatif tarifler
Cannoli siciliens
1h 30 min.
Chaussons aux légumes
40min
Focaccia au thym
3h
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Fougasse
2h
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Tarte provençale
1h 15min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10 min
Arancinis
3h