Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1384 kJ / 321 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jus acidulé pomme-framboise
10 Min
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 menit
Macaronade
2 godz. 30 min
Marinade yaourt-épices
10 Min
Jus printanier radis-pomme
5 Min
Jus acidulé à la pomme
10 Min
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 min
Tartare de légumes
30 menit
Jus de laitue, raisin et kiwi
5 Min
Cochinita pibil
3h 45min
Pintxo donosti
2 Std. 15 Min
Pommes de terre farcies sur lit d'oignons caramélisés
1hod. 10min