Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Fencheleintopf
35 min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Hack-Linsen-Eintopf
50 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Garnelen-Eintopf
45 min
Boeuf Bourguignon
1 godz. 30 min
Irish Stew
1 godz. 30 min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min