Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen-Eintopf
45min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 godz. 50 min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 phút
Hähnchen-Ragout
45min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Irish Stew
1 Std. 30 Min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Lammtopf Pichelstein
50min
Rindfleischstew
1h 40min