Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
veya 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gambas Piri-Piri
25 min
Seeteufel in Sauce
1 Std.
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Seafood-Eintopf
50 Min
Shrimp Creole
40 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 godz. 30 min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Fisch-Minestrone
50 Min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min