Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
veya 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildschwein-Ragout
1hod. 30min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Seafood-Eintopf
50min
Fisch-Minestrone
50min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 Min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Shrimp Creole
40 Min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Scharfe-Hühnersuppe
1hod. 15min