Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
veya 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 Min
Curryhuhn
2h 40 min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 Std.
Shrimp Creole
40min
Seafood-Eintopf
50 Min
Kokossuppe mit Garnelen
35p
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Mallorquinische Fischsuppe
35p