Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Koriander, abgezupft
- 500 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (ca. 1,5 cm breit)
- 1 ½ TL Sambal Oelek
- 35 g Sojasauce
- ¼ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Stück Ingwer, frisch (ca. 2 cm), in dünnen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Paprika, gemischt (ca. 450 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 200 g Porree, in schrägen Ringen (5 mm)
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Curry, mild
- 250 g Basmati-Reis
- 50 g Erdnusscreme
- 20 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2207 kJ / 527 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garam-Masala-Hähnchen
50 min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 Std. 15 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Schweinefilet Vindaloo
2 godz. 30 min
Orientalische Hackbällchen
40min
Meeresfrüchte Korma
40min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Joghurthühnchen
40min
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 godz. 30 min