Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 Std. 20 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1u. 15min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1u. 15min
Pudla mit Spinat und Paneer
1u.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1u.
Wirsingtarte
1h 30min
Eier-Zwiebel-Curry
45 min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min