Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nadan Mutta (Eier Curry)
50min
Linsen-Auflauf
1 godz. 20 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1sa 15 dk
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Pudla mit Spinat und Paneer
1 Std.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1sa 15 dk
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Wirsingtarte
1h 30min