Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Blattpetersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 80 g Schalotten
- 150 g Porree (nur das Weiße), in Stücken
- 400 g stückige Tomaten
- 550 g Wasser
- 200 g Puylinsen, getrocknet
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 150 g Blattspinat, frisch
- 4 Eier
- 100 g Ziegenfrischkäse
- 70 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Ecken mit Käsesauce
35min
Wurzel-Tortilla
1 Std.
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1h 15min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Udon Blumenkohlcurry
30 Min