Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, grün, in Stücken
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 200 - 250 g Garnelen, roh, geschält
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g rote Currypaste
- 400 g Wasser
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 20 g Limettensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min
Rote Bete Tikki
1 godz.
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1h 15min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Linsen-Spinat-Curry
40 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min