Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo rigatoni (cottura 12 minuti)
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2686 kJ / 642 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 55.8 g
- Yağ
- 30.6 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin di patate
50min
Lasagne classiche
2 godz.
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Lasagne all'amatriciana
2 godz.
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 godz. 40 min
Gnocchi alla sorrentina
1 Std. 25 Min
Pasta al forno veloce
45min
Lasagne alla bolognese
3h