Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo alla cacciatora
50min
Involtini di vitello
35min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Manzo con olive e peperoni
35min
Involtini di carne al Varoma
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Involtini al pomodoro
55min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min