Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scaloppine ai funghi
40 min.
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Petto di pollo e zucchine
50min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di maiale con spinaci
55 min.
Scaloppine alla perugina
30 min.
Involtini al pomodoro
55 min.
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min.
Pollo alla cacciatora
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min.
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25min