Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
veya 50 g di funghi porcini secchi a fette - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76.3 g
- Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Spaghetti al tonno
40 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min