Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 100 g di farina tipo 00
- 10 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
Mandorle tostate
- 150 g di mandorle con la pelle
Impasto
- 25 g di sale
- 3 cucchiaini di pepe nero in polvere
- 200 g di strutto, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
Terminare la preparazione
- 40 - 50 mandorle con la pelle
- acqua q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1364.7 kJ / 326.2 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 647.7 mg
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Struffoli
1h
Babà napoletano
3h
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Roccocò
2h
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panini napoletani
5u. 20min
Pastiera
15 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min