Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani con uova sode
2h 50 min
Struffoli
1h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19 Std.
Roccocò
2h
Panini napoletani
5h 20 min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Migliaccio
1 godz. 30 min