Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4sa
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Struffoli
1sa
Roccocò
2 godz.
Panini napoletani con uova sode
2sa 50 dk
Migliaccio
1 godz. 30 min
Torta Babà napoletana
8hod.
Panini napoletani
5sa 20 dk
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.