Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Struffoli
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Taralli sugna e pepe
4h
Roccocò
2h
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pastiera
15 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Pizza di scarola
3 godz. 30 min