Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 godz.
Crema chiboust
1h
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Crema mousseline
1h
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Panettone
6 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min