Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema mousseline
1 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pasta choux
2h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Millefoglie
5h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min