Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Sodyum
- 102 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 Std.
Cornetti brioche
6u. 30min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min