Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Panini ripieni di funghi cardoncello
1 Std. 15 Min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Ravioli di ricotta
2 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10 godz.
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min