Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Maccheroni alla chitarra
50 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1sa 20 dk
Ravioli ai carciofi e pancetta
1sa 20 dk
Chiacchiere
1h 35min
Ravioli di ricotta
2 godz.
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 godz. 30 min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.