Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli di ricotta
2 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1h 45min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Baccalà fritto in pastella
1h 10min