Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera
15 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Mostaccioli siciliani
1h
Pizza con la ricotta
2h 40min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h
Cartellate
1h 5 min
Focaccia ai friarielli
2sa 15 dk
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min