Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 25.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cupolette al limone
9h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Profiteroles
2 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min