Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Anello di pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
Crema diplomatica
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 30 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
- fragole, pulite e a fettine, a piacere
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24.4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 godz. 40 min
Danubio dolce
3u. 25min
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Cupolette al limone
9 Std.
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Profiteroles
2 godz.
Pasta biscotto
1 Std.
Torrone napoletano
4 Std.