Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 15 pezzi
- Kalori
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 98.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 29.6 g
- Sodyum
- 4699.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzone pugliese alle cipolle
2sa 30 dk
Minestra di fave con cicoria
50 min
Friselle
4 Std.
Pitta rustica salentina
1óra 40p
Pucce
7 godz.
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia pugliese
1h 10min
Pasticciotti leccesi
1h 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min