Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Besin Değeri
- şuna göre 15 pezzi
- Kalori
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 98.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 29.6 g
- Sodyum
- 4699.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pucce
7 Std.
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pitta rustica salentina
1u. 40min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h