![Betteraves marinées aux framboises Betteraves marinées aux framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ED99A2D-4CFB-4288-B037-457FDCBA233B/Derivates/43994A56-D709-4833-940D-F68F12099EF1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 140 g de betteraves crues, émincées en très fines rondelles
- 100 g de framboises surgelées
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de vinaigre balsamique
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 345.2 kJ / 82.5 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1 godz. 20 min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Compotée pomme-betterave aux épices
20min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min