![Sous-Vide Turkey Breast Sous-Vide Turkey Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/915e5c104cbd7c8bfe9cb77736de8c69/Derivates/729d8e19c8b5356a46e37a9a22ab6d00e062ad28.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 lemon
- 25 - 27 oz turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 65 oz water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 709.6 mg
Alternatif tarifler
Pina Colada
15min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Boston Clam Chowder
55 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Dr. Pop BBQ Sauce
Değerlendirme yok
Virgin Passion Fruit Mojito
10min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Dirty Rice
1u. 5min
Apple Peel Cider Sangria
1h 30min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min