Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Buckwheat Crêpes
Değerlendirme yok
Cutter Beet Carpaccio
Değerlendirme yok
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
White Pesto Pasta (Metric)
40min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h