Pasta with leek and ajvar
TM31 TM5 TM6

Pasta with leek and ajvar

4.2 (6 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (isteğe bağlı)
  • 600 g water
  • 330 g ajvar (see tip)
  • 100 g cream
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • ¼ tsp fine salt
  • 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
  • 200 g leek, cut into rings (5 mm)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
2794 kJ / 668 kcal
Protein
21 g
Karbonhidrat
103 g
Yağ
18 g
Lif
12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler