Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45min
Peanut Butter Ice Cream
8 Std. 20 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min