Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de zanahoria en rodajas
- 3 ajetes (en trozos de 1-2 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de setas shiitake frescas (en mitades y sin tallo)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharada de piel de lima rallada
- 1 - 2 cucharadas de aceite de sésamo tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 280 kJ / 67 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 269.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berenjenas con salsa de miso
50min
Sopa de miso con vegetales
20 min
Pepinos con algas wakame (Sunomono)
40 min
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2h 40 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Ensalada de algas y setas
40 min
Sopa de miso
25min
Curry indio de verduras
40 min
Tirabeques crujientes y picantes
15 min
Chile sin carne
1h
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 min