Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Fischfond
- 100 g Wasser
- 300 g Steinbeißer, in Stücken (2 cm)
- 300 g frische Lachsfilets, in Stücken (2 cm)
-
200
g Krabben, geschält
veya 200 g Shrimps, roh, geschält - 10 g Zitronensaft
- 1 ¼ TL Salz
- 40 g Speisestärke
-
50
g Noilly Prat
veya 50 g Wermut - 100 g Sahne
- 3 Eigelb
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1634 kJ / 390 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischcurry
45 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Gedämpfter Kabeljau
35min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1 godz.
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Kabeljau in Senfsauce
40min