Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Fischcurry
45min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Forellencremesuppe
40min
Nordische Minestrone
30min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Lachscremesuppe
20min