Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellencremesuppe
40 min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Gefüllte Tomaten
45 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 godz. 40 min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1 godz.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 godz. 50 min
Edelfischragout
35 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min