Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Lachscremesuppe
20min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Erbsen-Krabben-Suppe
35min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mallorquinische Fischsuppe
35min