Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
360
g Salsiccia
veya 360 g Bratwurst, roh, grob - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g grüne Bohnen, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 1 Dose weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 10 Oliven, grün, entsteint
- 3 TL Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2138 kJ / 512 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Italienischer Linseneintopf
1h
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1小时 10 分钟
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Nordische Minestrone
30min
Dreierlei Linsensüppchen
50 分钟
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 分钟
Bunte Bohnensuppe
50 分钟