Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 1000 g pipis (clams), purged (see Tips)
- 250 g green asparagus, trimmed (approx. 2 bunches)
- 40 g brown onion
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g dry white wine
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- lemon juice, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2629.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 76.4 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 2003.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Saint-Honore
2h 45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min