Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 16.5 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1018.8 mg
Alternatif tarifler
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min