Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 2566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef spezzatino
1h 45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef Burgundy
1h 45min
Chilli con carne
45min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Chicken à la king
40min
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Irish stew
1h 30min