Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 2566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Moroccan chicken with couscous
45min
Adobo beef
1h 10min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Chicken à la king
40 Min