Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 42.5 g
- Lif
- 3.925 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Beef in Stout
1u. 40min