Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 42.5 g
- Lif
- 3.925 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Braised Lamb Shanks
3h 20 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6hod. 30min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min