Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1609 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Tarte provençale
1h 40 min.
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40 min.
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min