Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 100 g Haferflocken, zart
- 6 Prisen Salz
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Wasser
- 500 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (5 mm)
- 3 Eier (Kl. M)
- 150 g Schmand
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Pfeffer
-
3
Prisen Muskatblüte (Macis), gemahlen
veya 3 Prisen Muskat - 100 g Blauschimmelkäse, zerbröselt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3629 kJ / 866 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 62 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 godz. 30 min
Spargelquiche
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Steckrüben-Pie
1h 50min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 godz. 20 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Provenzalische Tarte
1h 15min
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 godz.