Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 uovo
- 30 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto cotto a strisce
- 120 g di provola affumicata a fette
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
45 min
Quiche svuotafrigo
40min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3sa 45 dk
Stuzzichini di Pasqua
1 godz. 30 min
Bruschette saporite
40min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Pane ragno
1h 20min
Canapè frittatine di verdura
35 min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min