Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
60
g di pane raffermo a pezzi
veya 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane e zucchine marinate
1 godz. 35 min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Salsa ai capperi
10 min
Salsa della nonna
3h 30min
Peperoni marinati
55 Min
Asparagi alla parmigiana
50min
Peperoni in agrodolce
30min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min