Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 200 g di asparagi verdi
- 8 foglie di radicchio rosso, lavate ed asciugate
- 120 g di ricotta, ben sgocciolata dal siero
- 40 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Turbantini affumicati
40min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Budini aromatici al pomodoro
1 godz. 10 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Sformatini di asparagi
45 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1u.