Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis au citron et à l'aneth
1h 35min
Aïoli traditionnel
10 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Aligot
40 Min
Cake tendre mozza jambon
1u. 20min
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Raviolis de crevettes
40 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Croquettes d'automne au cèpe
2 Std. 45 Min
Boulettes à la saucisse
50 Min