Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin Risotto
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
8 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
10 g
Kalori
1481 kJ /
354 kcal
Yağ
15 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
44 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Değerlendirme yok
Tagliatelle with pumpkin
45 dk
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1sa 20 dk
Cutter Beet Carpaccio
Değerlendirme yok
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Değerlendirme yok
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1sa
Creamy carrot and lentil soup
35 dk
Mediterranean pearl barley risotto
1sa
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk
Milanese risotto
25 dk
Chilli creamed corn
40 dk
Smooth fennel and carrot soup
40 dk