Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
veya 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 781 kJ / 187 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1911.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30 min
Patatas a la riojana
40 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Porrusalda con calabaza
50 min
Sopa de ajo
40 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Cardo a la cerveza
25 min
Cardo con almendras
20 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Marmitako
40 min