Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 1018.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Caramelos de café y coco
1h 10min
Toffees salados con almendra
1 godz. 45 min
Salsa de caramelo
1h 30min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Salsa de toffee
15min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1h
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Caramelos de toffee
2h
Ajos confitados
30 min
Lemon curd (Espesar)
20 min