Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 1018.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 Min
Peras en almíbar
1h 40min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Ajos confitados
30min
Queso fresco
16h 30 min
Chucrut
96h
Pepinos encurtidos
48h 20 min
Chalota caramelizada (350 g)
25 Min
Cebolla caramelizada (500 g)
40 Min