Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 9.4 g
- Sodyum
- 1018.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Ajos confitados
30min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1sa 40 dk
Mayonesa higienizada
5 dk
Mantequilla de cítricos
10 min
Conserva de calabacín picante con tomate
1sa 40 dk
Calabacín encurtido en aceite
3h 20 min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Mermelada de zanahoria
1 godz. 5 min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Paté de berenjena y pimiento
50 dk