Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo mozarela
- 10 g salsa
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 4 filetes de anchova
- 80 g chalota
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de peixe caseiro
veya 720 g água e 1 cubo de caldo de peixe - ½ c. chá de sal
- 350 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 774 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polvo no forno com risoto de grelos
1h 40min
Risoto de dourada
1h
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de polvo
1hod. 10min
Risoto de peru e espargos
40min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1h
Borrego com couve-flor gratinada e puré de grão
9 Std.
Risoto à alentejana
30min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de polvo
1h 20 min
Salmão com risoto de funcho
25 phút
Risoto de bacalhau
50 min