Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1小时 15 分钟
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Vitello Tonnato
48 Std.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min