Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargel-Scampi-Terrine
10 godz.
Vitello Tonnato
48 Std.
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1ωρ. 30 λεπτ.
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Tomato Tonnato
15min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 λεπτ.
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1hod.
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 λεπτ.
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min