Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla parmigiana
30min
Purè di patate
50min
Pasta e fagioli
50min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Pastaragia
25min
Acquacotta
50min
Stracciatella alla romana
30min
Riso e porri
30min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Minestra di semolino
30min
Minestra di patate
50min