Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle
1h
Salsa rubra
30 min.
Salsa turca
10 λεπτ.
Salsa di cipolle e mele
30 min.
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Salsa ai capperi
10 λεπτ.
Salsa ai porri caramellati
30 min.
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min.
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Agliata verde
15 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 min.