Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Cipollata
1 Std.
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Salsa selinuntina
15min
Salsa rubra
30 Min