Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 251 kJ / 60 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Salsa rubra
30 min
Salsa turca
10 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min