Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso, tipo Barolo o Barbera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla monzese
35 Min
Taroz
1sa
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 dk
Sciatt
1sa
Torta paesana
1hod. 10min
Risotto al Barolo
30min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Risotto con salsiccia e uva
40 dk
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Polenta taragna
1h 15min
Pizzoccheri
50 dk
Brasato di manzo al vino rosso
12óra 30p