Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 320 g di farina di mais bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 25 g di olio extravergine di oliva
Bruscitti
- 300 g di lonza di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di burro a pezzi
- 50 g di pancetta a cubetti
- 500 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di vino rosso, tipo Barolo o Barbera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1824 kJ / 436 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1h 15min
Risotto alla milanese
30 λεπτ.
Pizzoccheri
50 min
Taroz
1hod.
Torta paesana
1h 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Risotto alla monzese
35 λεπτ.
Risotto con salsiccia e uva
40 λεπτ.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Cassoeula
1hod. 25min
Risotto al Barolo
30 λεπτ.