Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free fruit and nut loaf
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
12 slices
Malzemeler
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
208.8 mg
Protein
5.3 g
Kalori
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Healthy banana bread
1h 15min