Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- 30 g honey
- 2 pinches sea salt
- 130 g Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 1903.3 kJ / 454.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 5805 mg
Alternatif tarifler
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Char siew sauce
10 Min
Paneer tikka pizza
2h
Tandoori chicken
45min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Thandi
5 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean marinade
40min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Tandoori chicken
45min
Korean fried chicken
4h