Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 40.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Blanquette de veau
1h 15min
Blanquette de veau
1 godz.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Aillade de veau
1h 30min
Estouffat toulousain
2h
Lapin à la provençale
1 godz.
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Lapin marengo
1 godz.
Bœuf carotte
1hod. 35min
Veau Marengo
55min
Osso-buco
1h 20min