![Poulet de la "Mère Blanc" Poulet de la "Mère Blanc"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71E12DCE-98E5-4B5F-95EC-14A72AB5DB2C/Derivates/C4B72C0B-3166-4126-B3CA-A8E3D5F066FC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de beurre demi-sel
- 1 poulet fermier, coupé en morceaux (800 g env.)
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de vin blanc sec
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 500 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2142 kJ / 516 kcal
- Protein
- 32.7 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 40.2 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
12h
Filet de poulet sauce poulette
20p
Lapin à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Paupiettes de veau aux olives
50 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Alicuit de canard
1h
Boeuf carotte
1 Std. 35 Min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.