Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (à faire la veille ou au moins 1 heure à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre, et un peu pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1478.1 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 45.4 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelés
13 Std. 45 Min
Gâche vendéenne
3h 20min
Sablés bretons
50min
Galette au beurre
1h
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min
Kig ha farz
1h 15min
Palets de dame
1h 30min
Jalousie aux pommes
1 Std. 25 Min
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7h
Pâté périgourdin
48 Std.