![Terrine en mousse de fruits Terrine en mousse de fruits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F209DBF-C3EA-47D4-841D-DDA92C35679B/Derivates/59595FC7-5A8D-4A93-A293-BE8F57ECCD14.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La terrine
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 450 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- 2 mangues
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- 60 g de framboises
Le coulis de fraises et les finitions
- 300 g de fraises
- 40 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1175.1 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 21.9 g
- Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patience aux fruits d'été
13 godz.
Mini-forêts noires
1 godz. 30 min
Bûche meringuée au citron
1h 15 min.
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 godz.
Bavarois meringué aux fraises
4 Std.
Bavarois pêche et fruits d'été
12h 45min
Verano
12h 45min
Bavarois à la mangue
7h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Bavarois à l'abricot
12 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25min